De tot nu toe beste waterdichte iPhone cases van 2015

Zorgeloos zwemmen, surfen of zeilen met je iPhone bij de hand kan alleen als je een waterdicht hoesje hebt. Bescherm je elektronische lieveling met een van deze waterdichte cases iPhone zodat jij heerlijk onbekommerd kunt genieten van activiteiten in en op het water.

Een paar jaar geleden werden we nog gedwongen om gigantische kisten om onze telefoon te doen wanneer we het zwembad in wilden met onze iPhones. Gelukkig worden de waterbestendige smartphone hoesjes steeds strakker en aantrekkelijker voor het oog. Soms gaat dit alleen nog ten koste van de veiligheid van jouw telefoon. Hieronder vind je 4 waterdichte cases voor iPhone die mooi zijn en goede bescherming bieden.

Lichte bescherming

De JBtek’s iPhone 6 waterproof case beschermt je telefoon goed tegen de regen en andere spetters water, maar duiken zit er met dit hoesje niet echt in. Hij past verder wel goed om de telefoon en je kunt het touchscreen nog steeds gebruiken. De Home-knop werkt ook, maar die moet je iets harder indrukken dan normaal. Het grootste voordeel van dit waterdichte hoesje is dat hij er normaal uitziet en niet zo koelkasterig is.

Droogzak

Als je onderwater wilt zwemmen met jouw telefoon, maar niet van plan bent om al te diep te gaan, dan is de H2NO DryBag wellicht een goede optie. Je iPhone wordt volledig beschermd tegen water en er is genoeg ruimte om je wat geld en pasjes te bewaren. Dit hoesje stelt je verder ook in staat om onderwater foto’s te maken.

Diep in de zee

De Kobert Waterproof Case is perfect voor duikers die bij de bodem van de zee graag een fotootje maken van het koraal en de vissen. Je telefoon zal veilig blijven tot 30 meter diep en je kunt het touchscreen ook onder water gebruiken. Dit hoesje past niet alleen om een iPhone, maar ook om andere smartphones of camera’s.

Veilig onderwater hoes

Stijlvol in het water

De Queens waterproof case is speciaal weggelegd voor de mensen die willen dat hun iPhone er onderwater net zo mooi uitziet als op het droge. Dit hoesje is dun en licht van gewicht en is verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren. Je kunt tot 6 meter diep gaan en je kunt makkelijk de camera, de knoppen en het touchscreen gebruiken.