iPhone 6 Hoesjes vergelijken

Er zijn een ontelbaar aantal iPhone 6 hoesjes verkrijgbaar, maar hoe weet je nou of die ene die jij op het oog hebt wel van goede kwaliteit is? Gelukkig zijn er verschillende reviewers en bloggers die zoveel mogelijk iPhone hoesjes uitproberen en er een recensie over schrijven of een video maken. Toch kun je niet al deze recensies vertrouwen, veel mensen krijgen er namelijk geld voor om een positief stukje op een site te zetten. Kom er met de volgende tips achter of de recensie over een iPhone 6 hoesje te vertrouwen is.

Soms is het lastig om te zien of een blogger of reviewer wordt betaald om een positief stukje over een smartphone hoesje te schrijven of dat ze objectief hun mening uiten. Zelfs op vergelijkingswebsites zijn soms valse commentaren te vinden die zijn geplaatst van medewerkers van de desbetreffende iPhone case fabrikant. Toch kan je als consument het kaf van het koren onderscheiden wanneer je de volgende adviezen opvolgt

Zoek voor het woord ‘advertorial’

De algemene regel is dat er boven een betaald artikel het woord ‘advertorial’ hoort te staan. Toch neemt niet iedereen het zo nauw met deze regel. Verder mogen schrijvers dit weglaten wanneer ze niet met geld betaald worden, maar bijvoorbeeld met gratis spullen of diensten. Dan wordt het dus een stuk onduidelijker of de informatie onafhankelijk is.

Kijk kritisch naar de top positieve recensies

Wanneer er is een stukje wordt gestrooid met superlatieven mag je achterdochtig worden. Vooral wanneer er verschillende hoesjes door 1 reviewer de hemel in worden geprezen. De meeste consumenten hebben namelijk maar 1 bepaald caseje waarvan ze helemaal fan zijn en waarover ze wellicht een iets te positief stukje schrijven. Wanneer iemand wekelijks een smartphone hoesje als ‘het meest handige/mooie/stevige caseje ter wereld’ omschrijft, kun je er van uit gaan dat deze reviewer er elke week weer wat geld aan verdient.

Lees en bekijk reviews van deze recensenten

Niet alle content waarvoor is betaald is onbetrouwbaar. Veel serieuze iPhone liefhebbers gaan professioneel te werk en laten zich niet beïnvloeden door geld of gratis producten. Als je betrouwbare recensies over iPhone 6 hoesjes zoekt, neem dan eens een kijkje op deze sites:

TUBEofTECH (Youtube kanaal)
Deze Youtuber heeft onlangs een filmpje geüpload waarin hij uitlegt waarom hij vindt dat we niet een bepaald iPhone 6 hoesje moeten kopen, terwijl hij eerder nog een lovende recensie had geplaatst. TUBEofTECH is dus niet te trots om zijn mening te veranderen en komt over als een echte liefhebber van goedwerkende producten.

Igeeksblog.com
Regelmatig worden er op deze website stukjes geplaatst over iPhone 6 hoesjes. Het verfrissende van deze blog is dat je niet doodgegooid wordt met positieve superlatieven, maar er gewoon een foto van een kapot scherm bij een stukje wordt geplaatst, mocht dit een gevolg zijn van het gebruik van een bepaald hoesje. De reviews worden geschreven door verschillende iPhone fans die de casejes voor langere tijd gebruiken voordat ze er een artikel over schrijven voor de website.